субота, 05 листопада 2011 11:49

Брати Клички стануть володарями премії "Спортсмен з серцем" - ЗМІ

Брати Клички стануть володарями премії "Спортсмен з серцем" - ЗМІ

У суботу 5 листопада в німецькому Франкфурті пройде нагородження переможців національної премії Німеччини "Спортсмен c серцем", повідомляє газета "Сегодня".

За інформацією видання, вперше за 30 років існування премії вона дістанеться українцям - братам Віталію та Володимиру Кличкам за їх благодійну діяльність. У голосуванні Клички обійшли таких зірок німецького спорту, як баскетболіст Дірк Новіцкі, футболіст Крістоф Метцельдер, біатлоністка Магдалена Нойнер. У минулому році цю премію отримав футболіст Міхаель Баллак.

Організатори свій вибір зробили свідомо.

"Захоплені тією роботою, яку проводить Фонд Братів Кличків в Україні. Програми Фонду спрямовані на підтримку української молоді і є прикладом для наслідування для багатьох благодійних організацій не тільки в Україні, а й у всій Європі", - зазначають німецькі експерти.

Зазначимо, що і в Україну Віталій і Володимир Клички стали володарями нагороди "Витязь Поділля". Цією нагородою з іменним мечем жителі Кам'янця-Подільського нагороджують меценатів, які розвивають стародавнє місто. Брати Клички тут відкрили дитячо-юнацьку спортивну школу.

Раніше повідомлялося, що ізраїльський лікар виявив у Віталія Кличка передумови хвороби і радить йому негайно піти з боксу.

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички стануть володарями премії "Спортсмен з серцем" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути