пʼятниця, 09 жовтня 2009 17:59

Брат Валерія Газзаєва тренуватиме "Крилья Совєтов"

Брат Валерія Газзаєва тренуватиме "Крилья Совєтов"

Виконуючим обов"язки головного тренера самарського футбольного клубу "Крилья Совєтов" після відставки Леоніда Слуцького стане Юрій Газзаєв, двоюрідний брат наставника київського "Динамо" Валерія Газзаєва. Про це генеральний директор "Крильєв" Юрій Макєєв повідомив на тренуванні команди, повідомляє інтернет-видання Sports.ru.

В даний час Юрій Газзаєв очолює команду КАМАЗ з Набережних Човнів. Раніше ЗМІ повідомляли, що в 2010 році КАМАЗ стане фарм-клубом "Крильєв Совєтов", але керівництво челнінського клубу це заперечувало.

За даними Sports.Ru, після закінчення сезону-2009 Газзаєва в ролі тренера "Крильєв" може змінити Олександр Бородюк, який допомагає Гусу Хіддінку в збірній Росії. Видання відзначає, що можливе призначення Бородюка залежить від того, чи проб"ється збірна на чемпіонат світу 2010 року, а також від того, як до переходу свого помічника в клуб Самари поставиться Хіддінк.

"Крилья Совєтов" за шість турів до кінця чемпіонату Росії 2010 року займають 10-е місце. КАМАЗ в першому дивізіоні займає восьме місце і за шість турів до кінця першості має лише теоретичні шанси вийти в прем"єр-лігу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Брат Валерія Газзаєва тренуватиме "Крилья Совєтов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути