Ексклюзиви
пʼятниця, 24 червня 2011 17:00

"Брат готується до найважчого супернику за всю кар'єру" - Віталій Кличко

"Брат готується до найважчого супернику за всю кар'єру" - Віталій Кличко

Український боксер Віталій Кличко впевнений, що британець Девід Хей - найсерйозніший суперник з тих, з якими його молодшому брату коли-небудь доводилося виходити на ринг. Про це пише журнал "Корреспондент".

"До цього поєдинку Володимир йшов довгих 15 років. І можливість здійснити нашу мрію, зібрати в наших руках чотири пояси за найпрестижнішим версіями, він не упустить, - зазначив Кличко-старший. - Брат готується до найважчого супернику за всю кар'єру. Він мотивований як ніколи".

За його словами, липневий бій в Гамбурзі має особливий підтекст.

"Зауважу, що поєдинок Володимира та Девіда - це вже не просто спортивний азарт, це зведення особистих рахунків. Але зайвих емоцій у брата немає, повірте. Він не новачок в боксі і давно навчився тримати себе в руках. Кажуть, що помста - це страва, яку потрібно подавати холодною. Але ми не збираємося мстити Хею, а лише дамо йому урок хороших манер".

Віталій Кличко впевнений, що його брат переможе суперника.

"Я радий, що наші мрії втілюються в реальність. Ніколи ще в історії боксу не було такого, щоб два брати одночасно були чемпіонами світу у важкій вазі", - зізнався він у коментарі журналу.

Нагадаємо, бій Кличко - Хей відбудеться 2 липня в Гамбурзі. Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а Хей - титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Зараз ви читаєте новину «"Брат готується до найважчого супернику за всю кар'єру" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути