Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2011 15:47

Брат Дрогба підписав контракт з новачком чемпіонату Франції

Брат Дрогба підписав контракт з новачком чемпіонату Франції

Молодший брат нападаючого лондонського "Челсі" Дідьє Дрогба Фредді підсилив "Діжон", який завоював місце в елітному французькому футбольному дивізіоні, повідомляє АФП.

Термін контракту 19-річного Фредді, футболіста молодіжної збірної Кот-д'Івуара, не називається. У минулому сезоні Дрогба-молодший належав "Ле Ману", контракт з яким він розірвав.

В "Діжоні" Дрогба возз'єднається з Леслі Малуда, братом півзахисника "Челсі" і збірної Франції Флорана Малуда, який володіє часткою акцій клубу.

Тим часом, сам "Челсі" направив офіційну пропозицію бельгійському "Андерлехту" про придбання форварда збірної Бельгії з футболу Ромелу Лукаку, стверджує Бі-бі-сі.

У червні "Андерлехт" вів переговори про трансфер 18-річного нападника, яким також цікавилися "Арсенал", "Манчестер Сіті" і "Тоттенхем".

Деталі потенційної угоди не розголошуються, трансфер бельгійця оцінюється в 18 мільйонів фунтів.

Лукаку за два сезони виступів за "Андерлехт" забив 31 гол в 71 матчі у чемпіонатах країни. Контракт футболіста з клубом діє до 2012 року. У 9 матчах за збірну Лукаку відзначився двома м'ячами, які влетіли у ворота збірної Росії в листопаді минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Брат Дрогба підписав контракт з новачком чемпіонату Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути