пʼятниця, 28 березня 2008 16:20

Брандау судитиметься з прес-аташе "Динамо"

21 березня в Києві відбулося засідання "Футбольного прес-клубу", на якому прес-аташе київського "Динамо" Олексій Семененко дозволив собі неоднозначні висловлювання на адресу форварда донецького "Шахтаря" Брандау. Ось найбільш яскравий момент з виступу пана Семененка: "У донецькому "Шахтарі" грає класний забивний нападаючий Брандау. Так це натуральний футбольний бандит".

Бразильський легіонер "гірників" сказав з цього приводу наступне: "Я шокований тим, як повівся представник київського "Динамо". Обізвати бандитом гравця команди супротивника - це нечувано. Мені складно навіть уявити собі, що подібне можливе в будь-якій хоч трохи розвиненій у футбольному плані країні. Зверніть увагу, ці слова сказав не озлоблений фан під впливом емоцій, а офіційна особа серйозного клубу на публічному заході. Ця людина свідомо йшла на те, щоб мене образити. Вважаю, що прес-аташе київського клубу повинен так само публічно принести свої вибачення мені і нашому клубу. Або відповісти перед судом".

Офіційний сайт ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Брандау судитиметься з прес-аташе "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути