Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 10:41

Боярський підтримував "Зеніт" у Манчестері

Підтримати "Зеніт" у фіналі Кубка УЄФА до Манчестера приїхав і один з найвідоміших його уболівальників - Михайло Боярський разом з сином Сергієм.

- Мій син ще більш пристрасний уболівальник, ніж я. Уже хоча б тому, що у він у силі свого віку може спілкуватися майже з усіма футболістами. Що він і робить. Я ж собі такого дозволити не можу - і теж через вік тримаюся трохи в стороні, спілкуюся з "зенітовцями" лише після матчів, - розповідає актор. - Я прилетів до Манчестера не за тим, щоб задовольнити лише спортивні амбіції. Цей фінал об"єднав різних людей у Пітері, та й у всій Росії на грунті футболу. Атмосферу справжнього свята ми відчули ще в аеропорту в Пітері, де всі люди, які зустрічали один одного, летіли на фінал, віталися, посміхалися, мило спілкувалися. Може, так відбувається тому, що м"яч як, і кулька-Земля, круглий. Але відчуття фантастичні! Зайвий раз переконався, що футбол зближує людей сильніше, ніж політика чи економіка. Для нас, петербуржців, фінал у Манчестері - справжнє диво, яке можна порівняти хіба що з Міленіумом!

На Боярському-старшому вчора було відразу два зенітовських шарфа: один - традиційний, інший - випущений спеціально до фіналу. Перший артист пов"язав на шию, а другий - навколо свого знаменитого капелюха.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Боярський підтримував "Зеніт" у Манчестері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути