четвер, 09 квітня 2009 13:48

Бос "Баварії" назвав своїх гравців кроликами-боягузами

Бос "Баварії" назвав своїх гравців кроликами-боягузами

Президент "Баварії" Франц Беккенбауер назвав принизливою поразку своєї команди від "Барселони" (0:4) в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів. За словами Беккенбауера, іспанська команда провела "Баварії" урок футболу, а перший тайм цього матчу став найгіршим в історії німецького клубу.

Голова ради директорів "Баварії" Карл-Хайнц Румменіге сказав, що в першому таймі його команда була схожа на кролика перед удавом. При цьому Румменіге відмовився обговорювати можливість відставки головного тренера "Баварії" Юргена Клінсманна.

Всі голи у ворота німецької команди були забиті у першому таймі

Матч "Барселона" - "Баварія" відбувся 8 квітня в Іспанії. Всі голи у ворота німецької команди були забиті в першому таймі. У складі "Барселони" двічі відзначився Ліонель Мессі, ще по голу забили Самуель Ето"О і Тьєррі Анрі.

Матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" - "Барселона" відбудеться 14 квітня в Мюнхені. Переможець цього протистояння в півфіналі зустрінеться з "Челсі" або "Ліверпулем". У цій парі 1/4 фіналу перший матч, що відбувся на полі "Ліверпуля", завершився з рахунком 3:1 на користь "Челсі".

Відзначимо, що в минулу суботу, 4 квітня, "Баварія" зазнала розгромну поразку від "Вольфсбурга" (1:5) в матчі чемпіонату Німеччини. Після цієї зустрічі команда опустилася на четверте місце в турнірній таблиці і відстає від лідерів першості, "Вольфсбурга" і "Гамбурга", на три очки.

За матеріалами lenta.ru, afp.com

Зараз ви читаєте новину «Бос "Баварії" назвав своїх гравців кроликами-боягузами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути