середа, 10 липня 2013 10:14

"Бордо" погодився продати "Динамо" свого захисника

"Бордо" погодився продати "Динамо" свого захисника
Бенуа Тремулінас обійдеться "Динамо" у 9,5 мільйона євро ФОТО: butfootballclub.fr

Французький "Бордо" погодився відпустити до київського "Динамо" свого захисника Бенуа Тремулінаса, стверджує footransferts.com з посиланням на газету Southwest.

За інформацією джерела, "біло-сині" готові викласти за трансфер футболіста 9,5 мільйона євро. Тремулінас днями прилетить в Україну для підписання особистого контракту.

Предметні переговори між "Динамо" і "Бордо" щодо Тремулінаса тривають вже другий місяць. Сам футболіст практично відразу ж підкреслив свою готовність перейти в команду Олега Блохіна, проте клубам між собою ніяк не вдавалося знайти спільну мову щодо суми відступних за Тремулінаса.

Також "Динамо" веде переговори з французьким "Евіаном" про трансфери у цей клуб двох своїх гравців - півзахисника Олександра Алієва і нападника Марко Рубена.

Однак, як стверджує "Взгляд", Алієв від такого варіанту вже відмовився. Він не хоче залишати "Динамо" і не задоволений фінансовими умовами у французькому клубі. А ось перехід в "Евіан" Рубена, ймовірно, таки відбудеться.

Зараз ви читаєте новину «"Бордо" погодився продати "Динамо" свого захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути