Ексклюзиви
пʼятниця, 02 лютого 2007 12:39

Боналі виступила голою на захист тюленів

 

Французька фігуристка Сур"я Боналі, 33 роки, вийшла голою на лід ковзанки Аньєр у рамках акції захисту дитинчат тюленів на півночі Канади, повідомляє "Кореспондент".

Боналі, яка зараз проживає у США, стала обличчям нової кампанії американського товариства захисту тварин РЕТА. Його члени прославилися завдяки своїм епатажним вчинкам. У 2006 році вони захопили бутік модельєра Жана-Поля Готьє у Парижі і облили вітрини червоною фарбою на знак протесту проти використання дизайнером хутра тварин у своїх колекціях. Члени організації також часто роздягаються з лозунгами: "Краще ходити голими, ніж носити хутро". Тепер до них приєдналася і Боналі.

Сур"я п"ять разів поспіль ставала чемпіонкою Європи. А от виграти бодай раз чемпіонат світу чи Олімпійські ігри їй так і не вдалося. Судді завжди дуже критично ставилися до програм француженки, насичених безліччю складних елементів. Тричі вона здобувала "світове" срібло. А от з трьох Олімпіад, у яких вона брала участь, найвдалішими стали Ігри у Ліллегаммері 1994 року. Тоді вона стала четвертою. Крім того Боналі увійшла в історію фігурного катання, як спортсменка, яка першою виконала стрибок у чотири оберти.

Зараз ви читаєте новину «Боналі виступила голою на захист тюленів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути