Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 18:11

Більше двох не забивали: як зіграли суперники українських команд у національних чемпіонатах

Більше двох не забивали: як зіграли суперники українських команд у національних чемпіонатах
Лоренцо Інсіньє забив один з м'ячів у ворота "Мілана". Фото: twitter.com

Лейтмотивом цього футбольного тижня стане черговий раунд єврокубкових турнірів. Перед його стартом суперники наших команд провели свої матчі у національних чемпіонатах. Жодна з команд при цьому не забила більше 2 м'ячів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зіграли єврокубкові суперники українських команд у національних чемпіонатах

"Шахтар"

Італійський "Наполі", з яким "Шахтареві" доведеться зустрітися в Неаполі вже завтра, у рамках 13-го туру Серія А вдома обіграв "Мілан", 2:1. У господарів забивали по черзі Інсіньє та Зелінські, в гостей голом престижу відзначився Романьолі. "Наполі" після 13 турів очолює турнірну таблицю, маючи 35 очок, "Мілан" з 19 очками йде сьомим.

Матч "Наполі" - "Шахтар" пройде в Неаполі 21 листопада. Початок о 21:45, наш сайт проведе текстовий онлайн. Прямий ефір на каналі "Україна". Щоб достроково гарантувати собі вихід до плей-оф турніру, "Шахтареві" в цій грі досить не програти.

Інший суперник донеччан, англійський "Манчестер Сіті", в 12-му турі АПЛ на виїзді обіграв "Лестер", 2:0. Забивали Жезус наприкінці першого тайму та де Брюйне в другому. "Городяни" після 12 турів очолюють турнірну таблицю, маючи 34 очки. А в Лізі чемпіонів команда Хосепа Гвардіоли ще минулого туру забезпечила собі вихід до плей-оф.

Нідерландський "Фейеноорд" у 12-му турі національної першості зіграв унічию з "Венло, 1:1. Роттердамці посідають 7-ме місце в турнірній таблиці. В Лізі чемпіонів "Фейеноорд" посідає останнє місце в групі, маючи 0 очок і теоретичні шанси зачепитися за євровесну.

"Динамо"

Найближчий суперник киян у Лізі Європи, албанський "Скендербеу", у своєму чемпіонаті вдома зіграв унічию з клубом "Камза", 1:1, в господарів відзначився Радаш. Після 11 турів "Скендербеу" лідирує в турнірній таблиці, маючи 27 очок.

Матч "Скендербеу" - "Динамо" відбудеться 23 листопада, початок о 22:05. Через поведінку вболівальників албанського клубу гра пройде за порожніх трибун. За підсумками минулого туру кияни забезпечили собі місце у плей-оф турніру. "Скендербеу" посідає останнє місце в групі. Для збереження реальних шансів на плей-оф албанцям потрібно вигравати матчі, що залишилися.

Сербський "Партизан" у 17-му турі першості країни в гостях обіграв "Явор", 2:0, дублем відзначився Янкович. В чемпіонаті Сербії "Партизан" займає друге місце, маючи 42 очки.

Швейцарський "Янг Бойз" в останньому турі національної першості вдома переміг "Цюрих", 2:1. Забивали в господарів Сулеймані та Ассале. В турнірній таблиці "хлопчики" впевнено лідують, маючи 33 очки і відриваючись від "Базеля", що йде другим, на 7 пунктів. У Лізі Європи "Янг Бойз" посідає 3 місце і найближчу гру проведе в гостях проти "Партизана". Обом командам потрібна перемога для того, щоб ще на щось сподіватися в цьому відборі.

"Зоря"

Шведський "Естерсунд", з яким у найближчий четвер у Лізі Європи доведеться грати на виїзді луганській "Зорі", в чемпіонаті країни посів 5-е місце, маючи 50 очок. В останньому турі зіграв унічию з "Йенчепінгс Седра", 0:0. Матч "Естерсунд" - "Зоря" пройде в четвер, 23 листопада, початок о 20:00. У групі J "Зоря", яка йде другою, відстає від "Естерсунда", який лідирує, на один пункт.

Іспанський "Атлетік" у 12-му турі Примери вдома зіграв унічию з "Вільярреалом", 1:1, в господарів забив Адуріц. В іспанській першості "Атлетік" посідає 15 місце, маючи 11 очок. В Лізі Європи клуб розташувався на 3-му місці, маючи 5 пунктів.

Німецька "Герта" в останньому турі Бундесліги вдома поступилася "Боруссії " з Менхенгладбаху, 2:4. В господарів забивали Ібишевич та Вайзер. Після 12 турів берлінці розташувалися на 14 сходинці. В Лізі Європи "Герта" з 4 пунктами посідає останнє місце.

Перед передостаннім туром "Шахтар" з 9 очками займає друге місце, "Наполі" йде третім, маючи 6 пунктів. "Динамо" лідирує у своїй групі в Лізі Європи, маючи 10 пунктів, 5 має "Партизан", який іде другим. "Зоря", в якої 6 очок і яка йде другою, відстає від "Естерсунда" на 1 пункт.

Зараз ви читаєте новину «Більше двох не забивали: як зіграли суперники українських команд у національних чемпіонатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути