четвер, 16 червня 2011 17:15

Боксер зламав руку, завдавши удар в голову суперника

Боксер зламав руку, завдавши удар в голову суперника

Аргентинський боксер Омар Нарваєс (на фото) зламав руку, завдавши удар в голову свого суперника - колумбійця Вільяма Уріни, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com. Бій між Нарваесом і Уріною відбувся 11 червня в Буенос-Айресі й завершився перемогою аргентинця. У якому раунді Нарваєс зламав руку і як довго він боксував з травмою, не уточнюється.

Після поєдинку медичне обстеження підтвердило, що аргентинський боксер зламав руку. Тепер йому належить близько 40 днів ходити в спеціальній пов'язці. За словами Нарваеса, через травму йому довелося міняти план на бій під час поєдинку.

У бою з Уріною Нарваєс захищав титул чемпіона світу в категорії до 52,2 кілограмів за версією WBO (Всесвітня боксерська організація). За підсумками 12 раундів усі троє суддів віддали перемогу з рахунком 117:110 аргентинцеві.

Всього на професійному рингу 35-річний Нарваєс провів 37 боїв, здобув 35 перемог (19 - нокаутом) і два поєдинки завершив внічию. Титулом WBO у вазі до 52,2 кілограма він володіє з травня 2010 року. З 2002 по 2009 роки Нарваєс був чемпіоном WBO у вазі до 50,8 кілограмів.

Зараз ви читаєте новину «Боксер зламав руку, завдавши удар в голову суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути