четвер, 13 жовтня 2011 13:56

Боксер помер через чотири дні після поєдинку

Боксер помер через чотири дні після поєдинку

Південноафриканський боксер Анелі Макхвело помер у лікарні через чотири дні після бою зі своїм співвітчизником Доктором Нтселе за звання чемпіона країни у ваговій категорії до 51 кілограма. Про це повідомляє Associated Press.

Поєдинок 22-річного Макхвело з Нтселе відбувся 7 жовтня. Наприкінці дев'ятого раунду Макхвело поскаржився на болі в нозі, і бій зупинили, а боксера негайно відправили до лікарні.

Макхвело зробили дві операції, після яких він впав у кому. Увечері 11 жовтня боксер помер. Як відзначає Fightnews, причиною смерті Макхвело став тромб, що потрапив в артерію головного мозку.

Макхвело став шостим південноафриканським боксером з 2001 року, який помер після бою. Востаннє подібний інцидент в ПАР відбувся в 2008 році, коли помер Самора Мсопі. Він також помер після закінчення бою за звання чемпіона країни.

За інформацією Fightnews, Макхвело здобув на професійному рингу 12 перемог поспіль, після чого у квітні 2010 року зазнав поразки в бою за титул чемпіона ПАР. Чи проводив він між двома титульними боями ще якісь поєдинки, не уточнюється. За даними сайту BoxRec.com, Макхвело до бою з Нтселе провів 10 поєдинків.

Зараз ви читаєте новину «Боксер помер через чотири дні після поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути