середа, 03 квітня 2013 15:47

"Блохіну за друге місце пам'ятник не поставлять. І навіть за перше "- Розанов

"Блохіну за друге місце пам'ятник не поставлять. І навіть за перше "- Розанов
Розанов не бачить серед українців кандидатів у збірну Росії. Фото: telegraf.com.ua

Росіянин Юрій Розанов, за його власним висловом, який перебуває на українському телеканалі "Футбол" у творчому відрядженні і якому поки там все подобається, не виключає, що через шість місяців може заспівати по-іншому...

Поки ж у властивій йому манері говорити одночасно про все і ні про що він в інтерв'ю виданню "Советский Спорт" дав чергові свої припущення:

"... Ну візьме зараз Блохін друге місце, йому за це пам'ятник не поставлять. І навіть за перше. У вболівальників зі стажем свій рахунок, вони міряють по Трошкіну та Рудакову, Веремєєву і Колотову, Шевченко та Реброву. Як не крути, нинішнє "Динамо" до цього рівня не дотягує", - говорить він.

"... Чесно кажучи, на Україні біда з гравцями високого класу. Збірна Росії на останньому Євро за результатом виступила провально, але ніхто ж не заперечує, що вона грала в футбол. Так вийшло, що у нас є молоді хлопці, з якими можна будувати певні плани на майбутнє, а на Україні таких хлопців набагато менше. Неврожай... Я задався питанням, хто міг би потрапити в російську збірну. Ну, напевно, Коноплянка. Можливо, Ярмоленко, але не факт, що в основний склад. Ще Ракицький на другу заміну. Все, до побачення!", - впевнений Юрій Альбертович.

Нагадаємо, київське "Динамо" після 22-х турів займає в таблиці УПЛ 2-ге місце, набравши при цьому 47 очок. В останню неділю березня кияни на виїзді обіграли "Чорноморець" (2:0).

Зараз ви читаєте новину «"Блохіну за друге місце пам'ятник не поставлять. І навіть за перше "- Розанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути