Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 11:03

Блохіну понизили зарплатню на 3 мільйони доларів

Блохіну понизили зарплатню на 3 мільйони доларів
Керівництво "Москви" поінформувало головного тренера "городян" Олега Блохіна про те, що наступного року клуб не зможе виплачувати йому передбачений раніше в контракті річний оклад у розмірі п"яти з половиною мільйонів доларів.

Через наслідки фінансової кризи, що торкнулася головного спонсора клубу " Норільський нікель" і власника команди Михайла Прохорова, 56-річному українському фахівцеві запропонували стримати свої вимоги.
- У Олега Володимировича вже відбулася розмова з новим президентом клубу Ігорем Дмітрієвим, - розповіло джерело. - І Ігор Анатолійович недвозначно дав зрозуміти тренерові, що у зв"язку з складною фінансовою ситуацією бюджет клубу на наступний сезон в порівнянні з цим сезоном зазнає істотних змін. Тому "городяни" не зможуть надалі виплачувати йому одну з найбільших зарплат в російському чемпіонаті. Максимум, на що може розраховувати Олег Володимирович, - це два з половиною мільйони доларів плюс бонуси за досягнення значущих результатів.

Варто нагадати, що Блохін в нинішньому сезоні не тільки не зумів поборотися з командою за "золото" російської першості, але й не виконав завдання-мінімум, яке передбачало завоювання медалей і місце в Лізі чемпіонів.

- Новий бос "Москви" нагадав Олегу Володимировичу, що завдання не виконане і навіть по формальному приводу клуб має право поставити питання про перегляд умов контракту, - додало джерело. - Природно, Олег Володимирович був не в захваті від цієї новини і взяв час на обдумування своїх подальших дій, полетівши до Києва.

Жизнь как она есть

Зараз ви читаєте новину «Блохіну понизили зарплатню на 3 мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути