вівторок, 12 червня 2012 14:41

"Блохін ще жодного разу не був задоволений" - Воронін

"Блохін ще жодного разу не був задоволений" - Воронін
Олег Блохін ФОТО: Reuters

Нападник збірної України Андрій Воронін прокоментував перемогу збірної України над Швецією у першому матчі на Євро-2012. Нагадаємо, українці обіграли скандинавів з рахунком 2:1. Дублем відзначився Андрій Шевченко.

"Які можуть бути емоції після такої перемоги? Ми виграли 2:1. Відчуття просто фантастичні, хоча є дуже велика втома. У роздягальні всі сміялися і раділи. Ми дуже щасливі, що виграли першу гру. Тепер будемо набиратися сил для наступної гри.

Я ніколи свої ігри не оцінюю. Є тренер і люди, які можуть це зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України обіграла Швецію завдяки дублю Шевченка

Ми знали, що буде важка силова гра, що у команди є лідер. Більше частину гри ми повністю контролювали. Так, ми пропустили гол, але відігралися. Потім забили другий гол. Під кінець можливо трохи підсіли, відійшли назад.

Сьогодні ми були впевнені у своїх силах. У першому таймі гра показала, що ми володіли перевагою над шведами, у нас були хороші контратаки, ми тримали м'яч. Ніхто не зупинявся, навпаки, ми полізли далі. Ми розуміли, що можемо забити і вийти вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко зіграв добре - наставник збірної Швеції

Трибуни нам дуже допомогли. Велике дякую вболівальникам. Ця перемога у першу чергу для них, для нашої країни. Чекаємо на таку саму підтримку у Донецьку.

Нічия Франції та Англії нам на руку. З того, що ми бачили, то французи більше атакували. Проти них буде зовсім інша гра. Французи більш граюча команда, ніж Швеція. Тренер розкаже нам як проти них грати. Будемо старатися. Для нас це дуже важливо. У матчі з французами один момент може вирішити гру.

Суддівство у матчі було на хорошому рівні. Зауваження є лише до одного епізоду. Арбітр додав три хвилини, а грати ми, напевно, всі шість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко: "Я сьогодні помолодшав на 10 років"

Fair Play? Шведи двічі не вибили м'яч і при тому один раз забили нам гол. Наш гравець лежав на полі хвилини півтори. Арбітр також ніяк не відреагував на цей момент.

У роздягальні всі вітали один одного. Розбір матчу буде пізніше. Блохін ще жодного разу не був задоволений, навіть після наших найкращих матчів. Він постійно вказує нам на наші помилки. Будемо аналізувати матч і постараємося більше не повторювати своїх помилок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочеться поїхати на базу і витягнути ноги" - Блохін

Я поки не думаю про клубні справи. Цим займаються мій агент. Зараз у мене одна мета — принести користь своїй команді на чемпіонаті Європи."

Додамо, що збірна України з трьома очками очолює свою групу на Євро.

Зараз ви читаєте новину «"Блохін ще жодного разу не був задоволений" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути