Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 16:15

Блохін може поїхати працювати в "Москву"

Блохін може поїхати працювати в "Москву"

Основним кандидатом на пост головного тренера "Москви" став Олег Блохін, повідомляє football.ua з посиланням на sports.ru.

Після відмови головного тренера "Дніпра" Олега Протасова основним кандидатом на пост тренера "Москви" став Олег Блохін.

Головний тренер збірної України, що не потрапила на Євро-2008, вже почав переговори з російським клубом через свого представника Шандора Варгу. Про це кореспондент Sports.ru дізнався з надійного джерела в оточенні цього агента.

Заступник генерального директора "Москви" по розвитку клубу Максим Мотін в розмові з кореспондентом Sports.ru не підтвердив цю інформацію, але відзначив, що "питання про головного тренера команди повинне вирішитися найближчим часом".

Нагадаємо, Блохін неодноразово повторював, що не збирається починати переговори про подальшу кар"єру, поки не залагодить справи з Федерацією футболу України.

"Не хотілося б зараз коментувати цю ситуацію, але раз вже ви вийшли на мене, то скажу, що інформація, що з"явилася, не відповідає дійсності. В даний момент Олег Блохін є головним тренером збірної України. Розмовляти про те, де він працюватиме далі, можна буде тільки після того, як він зустрінеться з керівниками української федерації футболу. Зараз можу сказати, що на даний момент чутки про його, або моїх можливих контактах з футбольним клубом "Москва" не мають під собою реального грунту", - сказав агент Блохіна Шандор Варга.

Зараз ви читаєте новину «Блохін може поїхати працювати в "Москву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути