Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 14:30

Блохін кличе Андрія Гусіна в "Москву"

Як повідомляє sport.com.ua з посиланням на газету "Жизнь как она есть" півзахисник підмосковного "Сатурну" Андрій Гусін узгодив з головним тренером "Москви" Олегом Блохіним умови переходу до "Москви".

Український футболіст, який вже другий місяць не виходить на поле у складі своєї нинішньої команди, підпише контракт з "городянами" після закінчення сезону.

- Блохін давно поклав око на свого співвітчизника, - розповіло нам джерело. - і в цьому немає нічого дивного. Адже саме Гусін був лідером збірної України, з якою Блохін досяг успіху на чемпіонаті світу в Німеччині в 2006 році.

Ще тоді між гравцем і тренером склалося відмінне взаєморозуміння. В кінці року у Гусіна закінчується контракт з "Сатурном", і Блохін вирішив використати цей зручний момент, придбавши 35-річного футболіста.

Андрій Гусін перейшов до "Сатурну" в 2007 році, після того, як пост головного тренера в клубі зайняв Гаджи Гаджиєв. До цього і тренер, і гравець разом працювали в самарських "Крильях Совєтов".

Проте до "Сатурну" Гусін перейшов не як футболіст, а як граючий тренер. Річ у тім, що, виступаючи за "Крила" звітному кубковому матчі з ЦСКА, Гусін сильно пошкодив коліно і вибув на тривалий термін. Після того, як футболіст відновився, він уклав з "інопланетянами" новий контракт вже як гравець.

Несподівана відставка Гаджиєва з поста головного тренера "Сатурну" і прихід німецького фахівця Юргена Ребера, який будуватиме нову команду, поставила хрест на подальших перспективах Гусіна в клубі. Цим і вирішив скористатися Блохін.

Зараз ви читаєте новину «Блохін кличе Андрія Гусіна в "Москву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути