понеділок, 27 вересня 2010 18:23

Блаттер допоможе грошима голкіперу-жертві терористів

Блаттер допоможе грошима голкіперу-жертві терористів
Президент ФІФА Йозеф Блаттер обіцяє виплатити 25 тисяч доларів воротареві збірної Того з футболу Коджові Обілале, який отримав серйозні травми в результаті атаки терористів на автобус команди, повідомляє АP.

В Анголі на тоголезців напали терористи перед початком Кубка африканських націй у січні. Автобус був обстріляний, загинули три людини, ще сім були поранені.

Футболісти відмовилася від участі в турнірі і залишили країну, а лідер команди Еммануель Адебайор і зовсім оголосив згодом про завершення міжнародної кар"єри.

За словами Обілале, він отримав лист від президента ФІФА на минулих вихідних. Блаттер написав, що гроші будуть взяті з гуманітарного фонду ФІФА.

Футболіст додав, що він не зміг отримати компенсацію від Африканської конфедерації футболу (CAF), під егідою якої проходив турнір, від Анголи і Того.

Блаттер підкреслив, що ФІФА не може бути відповідальною за "трагічний" напад, але організація продовжить вивчати цю справу, зазначив Обілале, який отримав два вогнепальні поранення.
За матеріалами Newsru
Зараз ви читаєте новину «Блаттер допоможе грошима голкіперу-жертві терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути