четвер, 05 серпня 2010 13:56

Блан не викликав у збірну Франції учасників ЧС-2010

Блан не викликав у збірну Франції учасників ЧС-2010

Головний тренер збірної Франції з футболу Лоран Блан не включив до складу на товариський матч з Норвегією жодного учасника чемпіонату світу в ПАР. Ця гра відбудеться 11 серпня в Осло.

Всього в команду викликані 22 гравці - два воротарі, сім захисників, сім півзахисників і шість нападників, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Франції (FFF).

Про те, що Блан не збирається викликати на гру з Норвегією учасників ЧС-2010, стало відомо ще два тижні тому. Коли футболісти, які грали на першості планети в ПАР, повернуться до збірної, невідомо.

Відзначимо, що викликаний на матч з норвежцями воротар "Монако" Стефан Руффо потрапив до складу на ЧС-2010, але в ПАР отримав травму і був відправлений на батьківщину. Замість нього третім воротарем збірної Франції на першості планети став Седрік Карассо.

На чемпіонаті світу французи не змогли вийти в 1 / 8 фіналу, посівши останнє місце в групі А. Франція зіграла внічию з Уругваєм (0:0), а потім поступилася Мексиці (0:2) і ПАР (1:2).

Крім того, під час турніру в команді стався конфлікт між нападаючим Ніколя Анелька і головним тренером Раймоном Доменеком. Анелька був відрахований зі збірної, а футболісти бойкотували одне з тренувань. Після ЧС-2010 місце Доменека зайняв Блан.

Склад збірної Франції на матч з Норвегією

Воротарі: Ніколя Душе ("Ренн"), Стефан Руффо ("Монако").

Захисники: Алі Сіссоко ("Ліон"), Матьє Дебюші, Аділь Рамі (обидва - "Лілль"), Род Фанні ("Ренн"), Філіп Мексес ("Рома", Італія), Мамаду Сахо (ПСЖ), Бенуа Тремуліна ( "Бордо").

Півзахисники: Йоан Кабайе ("Лілль"), Лассана Діарра ("Реал", Іспанія), Блез Матюіді ("Сент-Етьєн"), Янн Мвіла ("Ренн"), Шарль Н'Зогбіа ("Віган", Англія), Самір Насрі ("Арсенал", Англія), Мусса Сіссоко ("Тулуза").

Нападаючі: Хатем Бен Арфа ("Марсель"), Карім Бензема ("Реал", Іспанія), Джиммі Бріан ("Ліон"), Гійом Оаро (ПСЖ), Жеремі Менез ("Рома", Італія), Люк Ремі ("Ніцца").

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Блан не викликав у збірну Франції учасників ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути