Ексклюзиви
пʼятниця, 15 січня 2010 17:06

БК "Донецьк" продовжить існування

БК "Донецьк" продовжить існування

Баскетбольний клуб "Донецьк" продовжить своє існування, незважаючи на відмову від фінансування колишнього президента Сергія Дядечка.

Генеральний директор клубу Валерій Плеханов поклав на себе обов"язки президента і головного тренера, а також зобов"язався забезпечити команду фінансово. З легіонерами доведеться розлучитися, проте в команді як мінімум до кінця місяця залишаються Івшин, Оснач, Крівіч та Дроздов, до яких приєднаються дублери.

Також Плеханов розповів, що іноземці не збираються висувати претензій до клубу, а дехто, керуючись передчуттями або інформацією, яка просочилася невідомо звідки, встиг втекти. Мова про Пі Джея Таккера.

"За день до того, що сталося, коли все було добре, а команда перебувала в Румунії, ми несподівано для себе виявили, що один баскетболіст без жодного попередження просто втік. Таккер саме втік. Здавши ключі від машини і квартири, залишивши на згадку тільки кросівки, він прийняв неординарне рішення - полетів в Америку і на зв"язок не виходить. Не знаю, але з таким даром передбачення поганого я ще не зустрічався, але ж повторилася минулорічна історія", - заявив Плеханов.

"Донецьку" довелося призупинити дитячі проекти і продати автобус луганському футбольному клубу "Зоря".

Подробности

Зараз ви читаєте новину «БК "Донецьк" продовжить існування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути