четвер, 29 квітня 2010 08:45

БК "Будівельник" став першим півфіналістом Суперліги

БК "Будівельник" став першим півфіналістом Суперліги

Київський "Будівельник" став першим півфіналістом плей-офф Суперліги.

"Говерла" - "Будівельник" - 0:3

Звичайно, ніхто не вірив, що івано-франківська "Говерла" здатна перемогти фаворита плей-офф і переможця регулярного чемпіонату київський "Будівельник". Головна інтрига матчу, була, чи зможе "Говерла" здобути перемогу в одному матчі. Але дива не сталося - "Говерла" прогнозовано програла всі три матчі.

Але не можна сказати, що команда з Івано-Франківська не боролася. Два останні матчі вона програла фавориту всього лише з різницею в 6 та 5 очок. 85:76 у Києві і 89:84 в Івано-Франківську. Так, що можна сміливо сказати, що "Говерла" дала бій "Будівельнику".

Інша справа, що на сьогодні гравці "Говерли" явно поступаються у майстерності гравцям "Будівельника". І, уникнути розгрому в двох останніх матчах серії плей-офф "Говерлі" допомогла божевільна самовіддача всіх гравців. І, звичайно велике бажання дати бій лідерові.

БК "Одеса" - БК "Київ" - 1:2

БК "Одеса" першим же домашнім матчем проти БК "Київ" показала, що налаштована, продовжити серію до п'яти матчів. Гості з Києва з перших хвилин були шоковані шквалом атак господарів. І як не старалися "вовки", але нічого вдіяти не змогли. Вже після першої чверті все стало відомо. 31:14, ось такий прийом чекав киян в Одесі.

А на велику перерву команди взагалі пішли за рахунку 62:25 на користь БК "Одеса". Зрозуміло, що друга половина матчу просто перетворилася на формальність. У результаті перемога господарів - 101:76. Схоже, в цій парі нас чекають всі 5 матчів. І це може негативно вплинути на молодих гравців БК "Києва", у яких за плечима немає досвіду матчів плей-офф.

"Азовмаш" - "Кривбасбаскет" - 2:1

Ну, тут здається все зрозуміло. Маріупольському клубу потрібно просто перемогти ще в одному домашньому матчі і достроково закінчити серію. І всі передумови для цього є. "Кривбасбаскет" у регулярному чемпіонаті хоч і перемагав двічі "Азовмаш", але зараз у команди явно настав спад. Та й у домашніх стінах команда з Кривого Рогу грає значно сильніше, ніж на виїзді.

Так, що "Азовмашу" потрібно використати свій шанс і не доводити серію до п'ятої зустрічі, яка якщо буде потреба відбудеться у Кривому Розі. А сам "Кривбасбаскет" ще раз довів, що дуже погано на виїзді грає першу чверть. Так було цього разу і в Маріуполі 19:8 на користь господарів. А команді з Кривого Рогу потрібно зробити подвиг, що б перемогти в четвертому матчі.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «БК "Будівельник" став першим півфіналістом Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути