вівторок, 15 січня 2019 16:34

Бізнесмен Юркевич намагається обійти закон, щоб перемогти в суді київський "Арсенал" - ЗМІ

Скандал навколо тренувальної бази ФК "Арсенал-Київ" набирає обертів. При детальному вивченні загальнодоступних матеріалів юристи дійшли обґрунтованого припущення, що "потерпілий" бізнесмен Юркевич намагається обійти закон.

Про це повідомляє портал "Стопкор" з посиланням на своїх юристів.

"У своїх постах в мережі Facebook пан Юркевич відзначає, що ним і його структурами поданий позов про визнання недійсним договору оренди, укладеного між банком, якому він заборгував з ТОВ "СТАР Реалти". Однак як випливає з інформації на сайті судової влади про стан розгляду справ, юристи пана Юркевича і афілійованих структур станом на 11.01.2019 робили подання вже тричі. Але подавали не позов, а заяву про забезпечення позовних вимог до подання позовної заяви!", - йдеться в заяві юристів.

При цьому з реєстру судових рішень видно, що зазначені структури двічі не сплатили судовий збір за подачу такої заяви про забезпечення позову.

"Зазначені дії можуть - і швидше за все так воно і є - свідчити про те, що афілійовані структури пана Юркевича намагаються обійти систему автоматичного розподілу і потрапити на "потрібного суддю", щоб мати можливість "вирішити питання" на свою користь", - відзначили юристи.

 

Вони також повідомили про факти маніпулювання системою автоматичного розподілу справ, але вже не в Київському господарському суді, а в Господарському суді Київської області.

 

Нагадаємо, 11 січня Анатолій Юркевич звинуватив керівництво ФК "Арсенал" у рейдерському захопленні приміщень готелю і ресторану в селищі Щасливе Бориспільського району Київської області, де розташована тренувальна база ДЮСШ "Арсенал-Київ". Власники клубу стверджують, що стали заручниками недобросовісного бізнесмена Юркевича.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен Юркевич намагається обійти закон, щоб перемогти в суді київський "Арсенал" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути