пʼятниця, 05 квітня 2013 08:33

"Більше такого не повториться" - Хачеріді вибачився перед Бурдужаном і уболівальниками

"Більше такого не повториться" - Хачеріді вибачився перед Бурдужаном і уболівальниками
"Це для мене черговий урок, з якого я зроблю висновки" - Хачеріді ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді, який отримав триматчеву дискваліфікацію за рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ за удар нападника "Чорноморця" Лучіана Бурдужана у 22-му турі прем'єр-ліги, прокоментував вердикт чиновників, а також вибачився перед одеською футбольною громадськістю та особисто перед потерпілим форвардом.

"У принципі, я був готовий і знав, що мене дискваліфікують. На жаль, підвів партнерів, команду і, природно, самого себе. Можу запевнити, що більше такого не повториться. Дай Бог, щоб так і було. Це для мене черговий урок, з якого я зроблю висновки.

І слова про те, що Бурдужан мене провокував або говорив якісь слова, не можуть стати виправданням. Оскільки я сам повівся на його дії на полі і ось тепер отримав покарання.

Хочу також вибачитися перед Бурдужаном, а також перед усіма уболівальниками, які були в цей момент на стадіоні "Чорноморець" за жест, який я показав. Я поважаю "Чорноморець", місто, в якому ще кілька днів тому ми грали зі збірною і здобули перемогу завдяки божевільній підтримці.

Також прошу вибачення у шанувальників "Динамо", оскільки підвів їх теж, пропущу тепер три матчі, у тому числі важливу гру з "Шахтарем". Проте я впевнений, що у нас хороша команда, ми серйозно налаштовуємося на гру з "гірниками". У "Динамо" багато хороших гравців, і заміна мені знайдеться.

Буде цікавий матч, і я планую підтримувати команду на трибунах. Штраф? Поки ще не було, але я не сумніваюся, що він буде, і готовий понести покарання. Найголовніше, що я каюсь і шкодую, що так вийшло," - передає слова Хачеріді "Чемпионат.com".

Нагадаємо, Хачеріді змушений буде пропустити три матчі чемпіонату України за неправомірні дії на 17 і 73 хвилинах матчу проти "Чорноморця".

Зараз ви читаєте новину «"Більше такого не повториться" - Хачеріді вибачився перед Бурдужаном і уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути