Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2009 11:52

Більше 500 глядачів Вімблдону стали жертвами спеки

Більше 500 глядачів Вімблдону стали жертвами спеки

За перші чотири дні Вімблдону за медичною допомогою через сильну спеку звернулися 519 людей, зокрема 74-річний вболівальник. Про це пише англійське видання The Daily Telegraph. В четвер, 25 червня, температура повітря на центральному корті Вімблдону досягала 41 градуса за Цельсієм. Цього дня 126 глядачів зверталися за медичною допомогою.

Перед Вімблдоном - 2009 над центральним кортом був встановлений розсувний дах. Його побудували для того, щоб у разі дощу можна було не переносити матчі на пізніший термін. Проте поки організаторам турніру не довелося скористатися дахом за прямим призначенням. 24 червня розсувний механізм задіяли, але причиною цього став не дощ, а спека. Край даху зрушили ближче до центру корту на прохання одного з відвідувачів VIP-ложі.

За даними сайту ВВС Weather, 26 і 27 червня на Вімблдоні очікуються сильні дощі і температура повітря від 22 до 25 градусів. В тому випадку, якщо прогноз виправдається, організаторам змагань доведеться користуватися розсувним дахом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Більше 500 глядачів Вімблдону стали жертвами спеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути