Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2009 18:19

Квитки на матч "Шахтар" - ЦСКА можна придбати за 15 гривень

Квитки на матч "Шахтар" - ЦСКА можна придбати за 15 гривень

19 березня донецький "Шахтар" в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубка УЄФА прийматиме московський ЦСКА. Ясна річ, стати очевидцем протистояння гірників та армійців бажає стати кожен футбольний вболівальник.
Тому повідомляємо: протягом трьох днів, з 10 по 12 березня, квитки на матч зможуть придбати власники клубних абонементів. А вже 13 березня пропуски на стадіон з"являться у вільному продажі. Що стосується цін на них, то найдешевший квиток обійдеться в 15 грн., а найдорожчий — у 300 грн. Подробиці про інші цінові категорії можна взнати в квитковій схемі.

"Гірники" зустрінуться з армійцями в четвер, 19 березня. Час початку зустрічі - 19:30 за київським часом, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Нагадаємо, "Шахтар" і ЦСКА вперше битимуться один з одним в 1/8 фіналу Кубка УЄФА. На попередній стадії вони переграли англійські команди із загальним рахунком 3:1. "Шахтар" виявився сильнішим "Тоттенхема" (2:0, 1:1), а ЦСКА - "Астон Вілли" (1:1, 2:0).

ФК"Шахтёр", gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч "Шахтар" - ЦСКА можна придбати за 15 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути