неділя, 19 серпня 2007 10:59

Квитки на Євро-2012 коштуватимуть 1000 гривень

4-5 вересня у Києві українські та польські можновладці обговорюватимуть фінальну частину чемпіонату Європи з футболу.

До Львова завітав з візитом державний секретар, керівник канцелярії прем"єр-міністра Польщі Адам Ліпінський. У готелі "Леополіс" відбулася спільна нарада, у якій взяли участь польський високопосадовець, радник Секретаріату Президента України Богдан Соколовський і представник Федерації футболу України Юрій Барбаш. Йшлося про організацію проведення футбольного турніру у 2012 році.

За словами Барбаша, ФФУ звернулася до УЄФА із проханням зробити в Україні та Польщі усі міста, де відбуватимуться футбольні турніри, основними. В разі "провалу" якогось міста його успішно замінить інше.
ФФУ планує створити фан-зони не лише у великих містах, але і у кожному районному центрі. У всіх невеличких містах розмістять екрани, на яких транслюватимуть усі матчі.

Передбачається, що квиток на футбол коштуватиме 800-1000 гривень. Але у фан-зонах ціна квитка буде значно нижчою. На минулому чемпіонаті світу у Німеччині найдешевші квитки на стадіон коштували 40 євро. А в день матчу квиток "з рук" можна було придбати за 100 євро.

Учасники наради наголосили на необхідності створення єдиного польсько-українського комітету з питань Євро-2012, який би спільно вирішував низку важливих питань, зокрема фінансових, щодо проведення чемпіонату, повідомляє "Високий Замок".

Зараз ви читаєте новину «Квитки на Євро-2012 коштуватимуть 1000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути