Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 11:08

"Бій зі мною стане для будь-кого останнім" - Девід Хей

Новий супертяж Девід Хей до сьогодні не знайшов собі суперника для повторного дебюту в цьому дивізіоні. На думку боксера, супротивники відмовляються битися з ним, "тому що вони знають, що цей бій стане для них останнім".

В інтерв"ю SetantaSports Хей розповів, що він вів переговори з чотирма бійцями, а один з них в останню мить відмовився від поєдинку.

"Ми вирішили питання щодо грошей, на даті бою, на місці, все було вирішено, - говорить Хей. - Напевно, він прийшов додому, подивився DVD з моїми боями та змінив своє рішення. Він думав, що я просто чемпіон у першій важкій вазі, але подивився на мене та подумав: "Він не просто боксер першого важкого дивізіону".

Крім того, Девід розповів, що багато кандидатів не можуть зійтися з ним у фінансовому питанні. "Деякі приходять зі смішними цифрами, набагато більше, ніж у результаті отримаю я, - поскаржився Хей. - адже Вони розуміють, що їх не просто переможуть, а поб"ють".

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Бій зі мною стане для будь-кого останнім" - Девід Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути