Ексклюзиви
середа, 30 червня 2010 10:30

Бій Володимира Кличка з Повєткіним пройде в Німеччині

Бій Володимира Кличка з Повєткіним пройде в Німеччині

Промоутерська компанія K2 виграла тендер на право проведення бою українця Володимира Кличка та обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу) росіянина Олександра Повєткіна, повідомляє FightNews. Торги відбулися 29 червня.

Суперником K2, промоутерської компанії братів Кличків, на торгах була компанія Sauerland Promotions, яка представляє інтереси Повєткіна. У ході торгів K2 запропонувала преміальний фонд у розмірі 8 мільйонів 313 тисяч доларів, тоді як Sauerland Promotions змогла виділити 4 мільйона 215 тисяч і один долар.

Перемога K2 на торгах за право організувати бій Кличко - Повєткін означає, що поєдинок відбудеться в Німеччині (імовірно, у Франкфурті). Якби компанія Повєткіна змогла виграти тендер, то бій відбувся б у Москві.

Тепер промоутерські компанії обох спортсменів повинні провести переговори, а потім оголосити дату і місце проведення майбутнього бою. У компаній Кличка і Повєткіна є 90 днів на те, щоб врегулювати всі організаційні питання, пов'язані з поєдинком українця і росіянина.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бій Володимира Кличка з Повєткіним пройде в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути