понеділок, 05 грудня 2011 18:07

Бій Володимира Кличка з Мормеком може відбутися в березні

Бій Володимира Кличка з Мормеком може відбутися в березні

На прес-конференції, що відбулася в Дюссельдорфі, стало відомо, що бій чемпіона WBA/WBO /IBF Володимира Кличка з Жаном Марком Мормеком може відбутися 3 березня 2012 року.

Куплені на 10 грудня 30 тисяч квитків будуть дійсні і 3 березня. Жан Марк Мормек висловив жаль з приводу хвороби чемпіона і перенесення бою і впевненість в тому, що титули він зможе завоювати і в наступному році, повідомляє spox.com.

На прес-конференції виступив професор Петер Альберс, фахівець в області урології університетської клініки Дюссельдорфа: "У даній ситуації не рекомендується проводити чемпіонський бій у суперважкій вазі. Будь-якому, хто переніс 2 операції протягом 24 годин, необхідний час для одужання".

Нагадаємо, 2 грудня Володимир Кличко, який проводив підготовку до бою у тренувальному таборі в Гоїнгу, був доставлений вертольотом в одну з лікарень Інсбрука зі скаргами на болі в животі. Звідти його перевезли до лікарні в Дюссельдорфі.

Вже в суботу він був прооперований. В ході операції був роздроблений і видалений камінь із нирки. Проте пізніше українець знову звернувся до лікарів через болі.

У понеділок, 5 грудня, стало відомо, що бій Кличко-Мормек скасували.

Зараз ви читаєте новину «Бій Володимира Кличка з Мормеком може відбутися в березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути