Ексклюзиви
неділя, 16 листопада 2008 10:08

Бій Димитренко - Краснічі (події в рингу)

У суботу, 15 листопада, в німецькому Дюсельдорфі відбувся бій за пояс інтерконтинентального чемпіона за версієюWBO в суперважкій вазі між українцем Олександром Димитренком і Луаном Краснічі. Перемогу українцю вже в третьому раунді забезпечив акцентований удар по печінці суперника.

Бій Олександра Димитренка проти Луана Краснічі був коротким, але вельми цікавим. При цьому після другого раунду можна було сміливо сказати, що бій виходить для нашого боксера дуже складним. На щастя, вже в наступному раунді Димитренко все вирішив швидко та остаточно на свою користь.

Починалося все для нашого супертяжа не дуже добре. Олександр виглядав у ринзі трохи скутим і невпевненим. Димитренко був обережним, як правило, працюючи лівим джебом. Краснічі був набагато зібранішим, досвід албанського німця в перших раундах дався взнаки.

Втім, перший раунд був для обох боксерів розвідкою, а ось у другому Луан показав себе у всій красі. Це був дуже важкий раунд для Димитренка. Луан йшов у атаку і йому багато що вдавалося. Удари проходили. Кожен з них Олександр відчував досить сильно. І хоча він розводив руки в сторони в клінчі, показуючи, що все нормально, насправді це було не так. До кінця раунду для Саші головним було вистояти, бо бити Краснічі вміє і, як показали подальші події, можливо, недарма він так викладався у 2 раунді. Мабуть, він знав, що на 12 раундів його не вистачить.

На щастя, Олександр не став тягнути час, відпочив і послухав тренера, а в третьому раунді перевів бій у зовсім інше русло. Зникла невпевненість, Олександр був вже зовсім іншим. І зовсім небагато "іншого" Димитренка знадобилося Краснічі. Удар лівою по печінці змусив Луана сісти на коліно, після чого стало зрозуміло, що бій завершений.

Отже, бій важко починався, але швидко (та легко) закінчився. Олександр Димитренко отримав 29-у перемогу в рингу (19-й нокаут) і тепер претендує на пояс WBO, який належить Володимиру Кличко. Чи буде бій вітчизняних супертяжів? Можливо радники Олександра вирішить, що йому, як і Повєткіну, потрібно ще працювати? Взагалі, цікаво було б подивитися на бій Димитренка не з Кличко, а іншими елітними боксерами. Можливо, варто провести ще один чемпіонат світу, як рік тому за участю Повєткіна, Чемберса та інших. Цікаво, прибутково та не відволікаючи від своїх справ братів Кличко.

"Gazeta.ua" за матеріалами "BigMir"

Зараз ви читаєте новину «Бій Димитренко - Краснічі (події в рингу)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути