субота, 17 грудня 2011 14:08

Біатлон. Третій етап КС. Німець Бірнбахер виграв гонку переслідування, Біланенко - 14-й

Біатлон. Третій етап КС. Німець Бірнбахер виграв гонку переслідування, Біланенко - 14-й

У Хохфільцені закінчилася гонка переслідування у чоловіків. Перед останнім вогневим рубежем на перемогу реально претендували шестеро біатлоністів, які йшли в інтервалі чотирьох секунд! Нервування фінальної стрільби з честю витримали троє - Андреас Бірнбахер, Уле-Айнар Бьорндален і Симон Фуркад. У підсумку все вирішилося у фінішному спурті. Більш різкий на фініші Анді виявився на 0,2 секунди швидше Бьорндалена. Втім, для Уле-Айнара це перший подіум у сезоні, як і для закінчив персьют третій Симона. Бірнбахер досяг феноменального результату - виграв гонку переслідування з стартового 27-го місця!

Лідер загального заліку Тар'єю Бе перетнув фінішну лінію четвертим і зміцнив свої позиції в боротьбі за жовту майку. Його головний конкурент Мартен Фуркад сьогодні - сьомий. Також підкреслимо величезний успіх Жана-Філіпа Легелле і Джея Хаккинена, які зробили крок у десятку найсильніших з п'ятого десятка в стартовому містечку!

Не можна не відзначити відмінний результат Олександра Біланенка! Саша став одним з шести спортсменів, хто не допустив жодного промаху на стрільбищі, що дозволило йому фінішувати 14-м і стати кращим, на даний момент, українцем в поточному заліку Кубка світу. Сергій Семенов, на жаль, припустився чотирьох помилок у стрільбі і зупинився за крок від очкової зони.

1. Андреас Бірнбахер (Німеччина) (0 +0 +0 +0) 35:40.3

2. Уле-Айнар Бьорндален (Норвегія) (0 +0 +0 +0) +0.2

3. Симон Фуркад (Франція) (1 +0 +0 +0) +1.3

...

14. Олександр Біланенко (Україна) (0 +0 +0 +0) +1:13.7

41. Сергій Семенов (Україна) (1 +3 +0 +0) +2:43.5

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Третій етап КС. Німець Бірнбахер виграв гонку переслідування, Біланенко - 14-й». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути