четвер, 14 січня 2010 09:38

Біатлон. Олофсон виграла жіночий спринт у Рупольдингу

Біатлон. Олофсон виграла жіночий спринт у Рупольдингу

Анна-Карін Олофсон стала переможницею спринтерської гонки на п"ятому етапі Кубка світу, що проходить у Рупольдингу. До традиційної реактивної швидкості Анна-Карін додала ідеальну точність, і з цієї переможною комбінацією ніхто з суперниць впоратися не зумів.

Найближче за швидкістю була Магдалена Нойнер, яка повернулася на старти після пропуску етапу в Оберхофі. Але каменем спотикання для німкені стала стійка. Але й третє місце для Магдалени - прекрасний результат, з огляду на недавні проблеми зі здоров"ям. Другою в гонці стала Ольга Медведцева.

Довгий час на подіум претендувала Світлана Слєпцова, але спочатку вона допустила два промахи у стійці, а потім зовсім здала на останньому колі. На фініші росіянка буквально звалилася, як тільки перетнула фінішний створ. Піднятися Світлана змогла лише за допомогою стюардів гонки через пару хвилин.

Описувати виступ наших біатлоністок складно. З одного боку, нічого видатного українські вболівальники від того складу, який поїхав до Рупольдингу, не чекали, однак надія на гідний виступ все-таки була. У підсумку за честь країни постояла лише Людмила Писаренко, яка провела двоє бездоганних вогневих рубежів і здобула дебютні в своїй кар"єрі очки Кубка світу. Інші наші дівчата не зуміли пробитися навіть у число 70-ти найсильніших.

1. Анна-Карін Олофсон (0+0) 23:49.6
2. Ольга Медведцева (0+0) +29.8
3. Магдалена Нойнер (0+2) +40.6
...
38. Людмила Писаренко (0+0) +2:22.4
80. Оксана Яковлєва (0+1) +3:42.4
85. Інна Супрун (2+1) +3:57.3
106. Ніна Карасевич (4+1) +5:01.7

biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Олофсон виграла жіночий спринт у Рупольдингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути