середа, 11 січня 2012 17:10

Біатлон. Нове-место. Макаряйнен виграла індивідуальну гонку у день народження

Індивідуальною гонкою у жінок відкрився п'ятий етап Кубка світу в чеському Нове-Место. І кращою в ній стала Кайса Макаряйнен (в день гонки спортсменці виповнилося 29 років). Ця перемога стала другою в сезоні для лідера фінської збірної і дозволила їй повернутися в першу трійку загального заліку Кубка світу.

Друге місце завоювала Хелена Екхольм, але гонка закінчилася для неї драматично: перемогу шведка упустила промахом в останньому пострілі. Третьою фінішувала Магдалена Нойнер, яка продемонструвала дуже гарну для себе стрільбу, але цього разу не так впевнено виглядала в чистому ході. Лідер же за швидкістю Дар'я Домрачева майже хвилину привезла ногами найближчим конкуренткам, але чотири промахи відкинули Дашу на п'яте місце.

Українські вболівальники покладали на цю гонку чималі надії, пам'ятаючи про прогрес наших дівчат на минулому етапі. Але до двадцятки найсильніших потрапила тільки Наталя Бурдига. У першій тридцятці закінчили гонку також Олена Підгрушна і Віта Семеренко. Каменем спотикання для наших дівчат стала стрільба: менше трьох промахів у команді не допустив ніхто.

Невдача у гонці позначилася на позиціях збірної у Кубку націй: ми знову пропустили команду Швеції і тепер сьомі. Завтра будемо сподіватися на хороший виступ наших чоловіків - у четвер у Нове-Место хлопці також пробіжать індивідуальну гонку.

1. Кайса Макаряйнен (0+1+1+0) 45:03.3

2. Хелена Екхольм (0+0+0+1) +22.0

3. Магдалена Нойнер (0+1+0+1) +32.9

...

18. Наталія Бурдига (0+2+0+1) +3:08.3

26. Олена Підгрушна (0+1+1+1) +4:15.0

27. Віта Семеренко (1+0+2+1) +4:16.6

51. Валя Семеренко (1+2+1+3) +6:38.7

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Нове-место. Макаряйнен виграла індивідуальну гонку у день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути