неділя, 13 лютого 2011 18:08

Біатлон. Форт-Кент. Седнєв став десятим у мас-старті

Біатлон. Форт-Кент. Седнєв став десятим у мас-старті

У першій гонці неділі чоловіки розіграли перемогу в мас-старті. У цій боротьбі француз Мартін Фуркад підтвердив невипадковість володіння червоним бібом найкращого в даній дисципліні.

Допустивши два промахи на вогневих рубежах, француз зумів компенсувати їх високою швидкістю на дистанції. На останньому колі Фуркад вирвав перемогу з рук Томаша Сікори.

37-річний поляк, що є за сумісництвом ще й старшим тренером чоловічої команди своєї країни, домігся першого в сезоні подіуму завдяки ідеальній стрільбі, ставши єдиним біатлоністом, хто зумів сьогодні обійтися без промахів.

За третє місце розгорнулася також напружена боротьба: Андреас Бірнбахер ні на крок не хотів відпускати лідера Кубка світу Тар'є Бо, але випередити норвежця на фініші не зумів.

Єдиний представник України Сергій Седнєв провів відмінну гонку, враження від якої не зіпсував навіть єдиний промах в останній стійці. Навіть з колом штрафу капітан чоловічої команди зумів фінішувати в першій десятці, і для мас-стартів це кращий результат у виконанні Сергія.

У загальному заліку Кубка світу Седнєв піднявся на три позиції вгору і заокеанський вояж закінчив дев'ятим у загальному заліку. На вершині ж Тар'є Бо зумів збільшити відрив від Еміля Свендсена до 73-х балів, і це вже - дуже серйозна заявка на завоювання головного титулу сезону.

Мас-старт.

Чоловіки

1. Мартін Фуркад (0 +0 +2 +0)

2. Томаш Сікора (0 +0 +0 +0) +3,1

3. Тар'є Бо (0 +0 +1 +1) +4,7

...

10. Сергій Седнєв (0 +0 +0 +0) +39,3

За матеріалами Вiathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Форт-Кент. Седнєв став десятим у мас-старті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути