Ексклюзиви
субота, 12 лютого 2011 17:55

Біатлон. Форт-Кент. Седнєв закінчив гонку переслідування 17-м

Біатлон. Форт-Кент. Седнєв закінчив гонку переслідування 17-м

Чоловіча гонка переслідування на етапі в Форт-Кент подарував нам сьогодні красиву дуель у боротьбі за перемогу між Емілем Свендсеном і Мартіном Фуркадом. Допустивши по одному промаху в стійці, суперники останнє коло дистанції йшли нога-в-ногу, і навіть фотофініш не зумів дати одному з них перевагу хоча б в одну десяту.

У результаті лічені сантиметри дали перемогу норвежцю. Третю позицію завоював лідер Кубка світу Тар'є Бо, який зумів мінімізувати втрати в кубковому протистоянні зі Свендсеном. Потрібно відзначити також і прорив Кала-Йохана Бергмана та Крістофа Зуманна, які пробилися до шістки найсильніших з 26-го і 19-го місць відповідно.

Сергій Седнєв сьогодні знову виглядав гідно (місце в двадцятці чистим ходом), але сьогодні капітана нашої команди підвела стрільба: п'ять промахів для Сергія - це забагато. Але завдяки 17-му місцю він зумів залишитися на 12-му рядку загального заліку Кубка світу і вже завтра у мас-старті зможе поборотися за повернення до ТОП-10.

Роман Прим знову набрав кубкові очки. Він був швидшим від Седнева на дистанції, але допустив шість промахів, і не зумів ні піднятися вище в порівнянні зі спринтом, ні потрапити в мас-старт.

А на вершині загального заліку Кубка світу поки без змін. Еміль Свендсен, хоча і наблизився до Тар'є Бо, але як і раніше відстає від нього більш ніж на 60 балів, тому у першій особистій гонці чемпіонату світу в жовтому бібі вийде молодший з двох норвежців. Третім також зі значним відставанням йде Мартін Фуркад.

1. Еміль Свендсен (0 +0 +0 +1) 35:46.0

2. Мартін Фуркад (0 +0 +1 +0) +0.0

3. Тар'є Бо (1 +0 +0 +2) +1:17.5

...

17. Сергій Седнєв (1 +1 +2 +1) +3:02.1

31. Роман Прима (1 +0 +2 +3) +4:16.2

50. Віталій Кільчицький (4 +0 +1 +2) +6:49.6

53. Олександр Колос (2 +1 +0 +1) +7:17.9

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Форт-Кент. Седнєв закінчив гонку переслідування 17-м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути