Ексклюзиви
неділя, 05 вересня 2021 19:26

"Безхатченків" зі збірної Білорусі знищив Гарет Бейл

"Безхатченків" зі збірної Білорусі знищив Гарет Бейл
Гарет Бейл самотужки знищив Білорусь. Фото: Twitter.com/cymru

У матчі 5-го туру групи E відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року збірна Білорусі програла Вельсу. Зустріч проходила на стадіоні "Центральний" в столиці Татарії Казані і завершилася з рахунком 2:3.

На 5-й хвилині рахунок відкрив нападник валлійців Гарет Бейл, який реалізував пенальті. На 29-й хвилині форвард Віталій Лисакович забив м'яч у відповідь, також відзначившись з 11-метрової позначки. Через хвилину Павло Седько вивів білоруську команду вперед, гольову передачу віддав Лисакович. На 69-й хвилині Бейл оформив дубль, реалізувавши ще один пенальті. У доданий час Бейл забив переможний м'яч, оформивши хет-трик.

Збірна Уельсу в трьох матчах набрала 6 очок і посідає третє місце в групі E відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року. Білорусь (3) зіграла чотири зустрічі і перебуває на четвертому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенсаційний Ізраїль: результати матчів відбору до Кубка світу

Збірна Білорусі після інциденту з посадкою літака з опозицінером Романом Протасевичем змушена грати всі матчі поза рідною країною, оскільки європейські авіакомпанії не здійснюють рейси до Білорусі. Домашнім стадіоном вона вибрала казанський стадіон в Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Безхатченків" зі збірної Білорусі знищив Гарет Бейл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути