Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2021 21:32

Без шансів проти "Лаціо". Шевченко програв п'ятий матч на чолі "Дженоа"

Без шансів проти "Лаціо". Шевченко програв п'ятий матч на чолі "Дженоа"
Андрій Шевченко п'ять років очолював збірну України. Фото: Gettyimages.com

У матчі 18-го туру чемпіонату Італії "Лаціо" переміг "Дженоа" -3:1.

Що потрібно знати про гру на "Стадіо Олімпіко"?

"Лаціо" віддав ініціативу. Господарі були активними поки не забили перший гол у середині першого тайму. Далі заспокоїлися та дали "Дженоа" можливість позиційно атакувати.

Провал команди Шевченка у захисті. "Лаціо" перший гол забив після обрізки гостей біля власного штрафного майданчика. Другий гол у ворота Сігіру залетів після стандарту та удару головою із меж воротарського майданчика. Третій гол - провал центру оборону. Два гравці "Лаціо" вийшли на одного воротаря гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко може закінчити тренерську кар'єру

Беззубість атаки "Дженоа". Гості мали можливість атакувати, але жодних дивідендів не отримали. За весь матч команда Шевченка створила мінімум біля воріт суперника. Пресинг - не працював. Власний креатив був відсутній.

"Дженоа" зміг уникнути розгрому. "Дженоа" забив другий м'яч під час роботи Шевченка. В кінці матчу "Лаціо" зовсім кинув грати та дозволив супернику уникнути розгрому.

"Лаціо" здобув перемогу не докладаючи багато зусиль та контролював гру від першої до останньої хвилини

Перемога "Лаціо" на класі. Господарі тримали під контролем гру з першої до останньої хвилини. Забили гол та спокійно чекали помилок суперника. Під кінець другого тайму збільшили темп, що призвело до остаточного розвалу "Дженоа".

У Шевченка немає нових ідей. Проблеми "Дженоа" однакові в кожному матчі: гра під пресингом, позиційна атака, креатив в середині поля. "Дженоа" не може бути надійним в захисті та не може нічого запропонувати супернику в атаці. Після пропущеного м'яча виникають психологічні проблеми. Ніяких рішень цих проблем Шевченко запропонувати не може. Тільки під кінець матчу, коли суперник дозволяє у "Дженоа" щось починає виходити конструктивне.

Після поразки "Дженоа" залишився на 19-му місці. У наступному матчі "грифони" зіграють вдома проти "Аталанти". Гра відбудеться 21 грудня. Початок матчу о 21:45. Звіт про гру читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Без шансів проти "Лаціо". Шевченко програв п'ятий матч на чолі "Дженоа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути