середа, 16 жовтня 2013 14:05

Без рекорду. Збірна України забила вісім м'ячів Сан-Марино
14

Національна футбольна збірна України з рахунком 8:0 обіграла на виїзді команду Сан-Марино у заключному матчі кваліфікації на чемпіонат світу-2014.

Українці повели в рахунку на 13-й хвилині гри. Девіч заробив пенальті і Селезньов холоднокровно розвів м'яч і воротаря по різних кутах. Через дві хвилини вже сам Девіч подвоїв рахунок з передачі Ярмоленка. До середини тайму Селезньов оформив дубль з пасу Ротаня, після чого українці до перерви діяли в "економ-режимі".

На початку другого тайму Девіч забив свій другий гол у грі, пробивши головою після навісу Шевчука. Через кілька хвилин Шевчук записав собі в актив другий гольовий пас, а голом відзначився Ярмоленко. На 55-й хвилині сан-маринцы залишилися в меншості та ще й отримали другий пенальті у свої ворота - цього разу бив Девіч і з "точки" він також не промахнувся.

На 65-й хвилині Роман Безус, який тільки вийшов на поле, точним ударом забив сьомий гол збірної України. За хвилину до кінця гри крапку у матчі поставив Віталій Мандзюк, який забив після подачі кутового. На цьому підопічні Михайла Фоменка зупинилися, не ставши бити рекорд, встановлений півтора місяці тому у Львові.

Наша команда посіла друге місце в групі Н, відставши від збірної Англії на одне очко. Англійці обіграли на своєму полі команду Польщі з рахунком 2:0 і безпосередньо вийшли на чемпіонат світу-2014.

Зараз ви читаєте новину «Без рекорду. Збірна України забила вісім м'ячів Сан-Марино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути