понеділок, 27 червня 2011 02:08

Бетао обміняє футболку "Динамо" на гасло проти расизму

Бетао обміняє футболку "Динамо" на гасло проти расизму

Бразильський легіонер київського "Динамо" Бетао у своєму Твіттері оголосив конкурс на краще гасло проти расизму. Повідомлення російською мовою з?явилося на сторінці футболіста 26 червня о 22:19.

"10 лучших лозунги, направленные против расизма, будут бороться за мою рубашку # 3 Динамо Киев подписан. Розыгрыш состоится на 04/07", - йдеться у повідомленні гравця.

Аналогічне повідомлення Бетао написав португальською мовою. Футболіст додав, що ніяких обмежень не існує. Щоб взяти участь у конкурсі достатньо йому відписати. Додамо, що ініціатива "динамівця" вже викликала реакцію у шанувальників Бетао. Дехто вже встиг прислати свої гасла.

Раніше футболіст дав інтерв?ю одному з бразильських видань, в якому розповів про прояви расизму в Україні. Також футболіст заявив, що розуміє свого земляка з "Анжі" Роберто Карлоса, в якого вболівальник кинув банан.

"Я живу в країні з такою ж ментальністю, що і Росія. Місцеві жителі зарозумілі і не бажають зростати соціально. Наприклад, коли я бачу з вікон своєї машини людей, які проходять повз, на їхніх обличчях читається: "Чому у цього негра така тачка?". А українські діти часом дивляться на чорношкірих як на прибульців. З цим важко змиритися", - цитує Бетао Bom Dia.

Нагадаємо, Бетао приєднався до "Динамо" влітку 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Бетао обміняє футболку "Динамо" на гасло проти расизму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути