четвер, 12 травня 2011 12:56

"Бешикташ" удев'яте виграв Кубок Туреччини

"Бешикташ" удев'яте виграв Кубок Туреччини

"Бешикташ" удев'яте виграв Кубок Туреччини, хоча зробити це було не так просто. Ігровий час на стадіоні "Кадір Шаш" у Кайсері завершився внічию з рахунком 2:2, і для виявлення переможця знадобилася серія пенальті, пише офіційний сайт УЄФА.

На 33-й хвилині Рікарду Куарежма забив перший м'яч, але "Істанбул" зрівняв становище і навіть повів у рахунку. Ібрахім Акін реалізував пенальті, а Гехана Юнал зробив рахунок 2:1. У додатковий час гру перевів гол Томаша Сівока, який на 88-й хвилині замкнув навіс Мануела Фернандеша.

У підсумку справа дійшла до серії пенальті. Роберто Хільберт помилився у складі "Бешикташа", але в "Істанбула" спроби не реалізували Джихан Хасполати і Метіл Депе. Вирішальний м'яч у "чорних орлів" провів португалець Сімау.

"Я вже вигравав Кубок Туреччини як гравець і помічник тренера і ось нарешті заволодів ним у ранзі головного тренера, - заявив наставник стамбульців Тайфур Хавутчю. - Це зовсім інше відчуття. Ще перед грою я говорив, що буде дуже складно, але ми повинні бути в єврокубках.

Я радий, що ми гарантували собі місце в Лізі Європи УЄФА. На стадіоні панувала чудова атмосфера, за що спасибі вболівальникам".

Кубок Туреччини

Фінал

Бешикташ - Істанбул - 2:2 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0), по пенальті - 4:3

Голи: 1:0 - Куарежма (32), 1:1 - Акін (53, пенальті), 1:2 - Унал (67), 2:2 - Сівок (77).

Серія пенальті: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" удев'яте виграв Кубок Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути