понеділок, 02 квітня 2018 14:32

Бернард та його агент вимагають від "Інтера" купу грошей

Бернард та його агент вимагають від "Інтера" купу грошей
Бернард підшукує собі нове місце роботи. Фото: ФК "Шахтар"

Бразильський півзахисник "Шахтаря" Бернард не може домовитися з "Інтером" про трансфер через протиріччя за умовами контракту.

За інформацією Calciomercato.com, між сторонами існують розбіжності, які перешкоджають переходу. Агент Бернарда Кіа Джурабчіан вимагає 10 млн євро комісійних за перехід гравця в "Інтер".

Занадто високими є вимоги і самого футболіста. Бразилець хоче отримати від керівництва "нерадзуррі" 4-річний контракт із зарплатою в розмірі 4 млн євро за сезон. Незважаючи на те, що сторони не можуть домовитися по договору зараз, вони мають намір продовжити переговори в найближчі кілька тижнів.

Раніше Gazzetta dello Sport повідомляла, що перехід Бернарда в міланський клуб знаходиться під питанням через положення команди в турнірній таблиці серії "А", де "Інтер" ще не забезпечив собі участь у Лізі чемпіонів на наступний сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" розтрощив "Зорю" в Запоріжжі

Півзахисника не влаштовує низький рівень чемпіонату України: "Останні роки в "Шахтарі" були непростими. Через травму плеча вирішив відправитися на операцію, адже важко переносив навантаження. Доводилося грати через біль. Хочу швидко відновитися, але потрібен час. Думаю, мені потрібні майже чотири місяці. Коли закінчиться контракт з "Шахтарем", хочу піти в інший клуб".

Зараз ви читаєте новину «Бернард та його агент вимагають від "Інтера" купу грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути