вівторок, 12 червня 2007 17:59

Бенітесу не дадуть 100 мільйонів фунтів на трансфери

  У Джилетта є ще і "Монреаль"
У Джилетта є ще і "Монреаль"

Один з босів англійського "Ліверпуля" Джордж Джилетт заперечує наявність конфлікту керівництва клубу з головним тренером Рафою Бенітесом через нібито необхідну велику суму грошей на придбання нових футболістів, повідомляє championat.ru з посиланням на Guardian.

- Я читав в пресі, що Бенітес незадоволений керівним складом "Ліверпуля" через те, що ми нібито не хочемо давати йому грошей на кардинальну реконструкцію команди. Нічого більш далекого від істини в своєму житті я ще не чув. Звичайно ми підтримаємо прагнення Бенітеса в деяких моментах, але ми не можемо викидати всі гроші на "Ліверпуль", у нас з Хіксом є ще хокейна команда НХЛ "Монреаль Канадіенс", уболівальники якого також хочуть бачити нових гравців і переможні матчі, – заявив Джилетт..

Після цієї заяви стає зрозуміло, що Бенітесу навряд чи вдасться реалізувати свої плани щодо створення клубу світового рівня. І тим більше зрозуміло, що в команді не буде ні Самуеля Ето"О, ні Флорана Малуда.

Американські власники "Ліврепуля" спочатку дали обіцянку виділити 50 мільйонів фунтів на посилення команди, але Бенітес зажадав 100 мільйонів. Після цього терпіння у господарів закінчилося.

Зараз ви читаєте новину «Бенітесу не дадуть 100 мільйонів фунтів на трансфери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути