Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2007 14:28

Бенітесу дали великі гроші на трансфери, Моурінью - ні

 

Нові власники "Ліверпуля" Джордж Джіллетт і Том Хікс виділили тренерові клубу Рафаелю Бенітесу суму в 40 мільйонів фунтів (майже 80 млн. доларів) на трансферні придбання цього літа. Власники запевнили Рафу, що він може витрачати цю суму на тих гравців, яких забажає, повідомляє sport.com.ua.

- Ми поговорили з ними про майбутнє команди і залишилися задоволені результатами. Для мене і для клубу це було дуже позитивне рішення. Джіллетт і Хікс сказали, що ми йдемо в правильному напрямку, - сказав Бенітес.

У минулому, до речі, Бенітес витрачав в середньому за рік тільки 20 мільйонів фунтів, тепер же ця цифра тільки на літній ринок подвоїлася. Причому замість того, щоб купувати маловідомих гравців, керівництво планує придбання вже визнаних зірок, наприклад, Даніеля Алвеша з "Севільї", Самюеля Ето"О з "Барси" та Давіда Вілью з "Валенсії". Крім того, Стівену Джеррарду, Джеймсу Каррагеру і Хабі Алонсо будуть запропоновані нові контракти.

На відміну від Бенітеса, тренер "Челсі" Жозе Моурінью не може похвалитися такими результатами. Мабуть, власник клубу Роман Абрамович після розлучення все ж таки вирішив прикрутити кран і заощадити на клубі.

Незабаром після новин від Бенітеса португалець розповів, що у клубу фінансові проблеми, оскільки йому не дали не те що 40 мільйонів, а навіть не дозволили купити захисника "Порту" Пепе, на якого він поклав око.

- Пепе справив на мене дуже хороше враження, він відмінний гравець. Я вже давно мріяв, щоб він був у нас в команді. Але керівництво не хоче купувати його, тому що, за їх словами, у них просто немає на нього грошей, - нарікає Моурінью.

Зараз ви читаєте новину «Бенітесу дали великі гроші на трансфери, Моурінью - ні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути