вівторок, 17 травня 2011 11:04

"Бенфіка" відпустить Кардосо у "Динамо" за 15 мільйонів євро

"Бенфіка" відпустить Кардосо у "Динамо" за 15 мільйонів євро

Португальська "Бенфіка" чекає на пропозиції від київського "Динамо" щодо переходу парагвайського нападника Оскара Кардосо.

Віце-чемпіон Португалії готовий відпустити свого лідера, але хоче отримати 15 мільйонів євро відступних. Хоча "клаусула", прописана в контракті футболіста, складає 60 мільйонів, проте португальці розуміють, що ніхто не дасть таких грошей за Кардосо.

Зазначимо, що Юрій Сьомін хотів би бачити Кардосо у Києві ще до початку передсезонної підготовки.

Що стосується самого футболіста, то він не проти змінити обстановку після чотирьох сезонів в Лісабоні. Фінансові умови контракту в Києві значно вищі, ніж у "Бенфіці".

Тим часом, Юрій Сьомін залишив Україну, щоб подивитися за кордоном потенційного новачка своєї команди, амплуа якого - нападник. Компанію наставнику "біло-блакитних" склали і його помічники по тренерському штабу.

Як повідомляє "Сегодня", тренери "Динамо" вчора відлетіли до Бельгії. Об'єкт інтересу - забивний бразильський нападаючий. Під такий опис підпадає 22-річний форвард "Вестерло" Пауло Енріке. Єдиний бразилець у топ-десятці бомбардирів чемпіонату Бельгії, займає третє місце з 18 голами в 31 матчі.

Крім того, вчора в Бельгії грався тільки один матч - і якраз за участю "Вестерло", матч-відповідь плей-офф за путівку до Ліги Європи проти "Серкль Брюгге". У першому команда Пауло Енріке перемогла 3:0, і два голи забив він.

Правда, даний форвард є забивним в досить середніх командах. Три роки Пауло Енріке пограв у Голландії за "Херенвен" (55 матчів, 16 голів). У минулому році повернувся до Бразилії, підписав контракт з "Палмейрасом", але там - всього п'ять матчів і зовсім без голів.

Зараз належить бразильському клубу (до кінця 2011), а в "Вестерло" виступає на правах оренди (до червня 2011). Transfermarkt оцінює його вартість на рівні 1,5 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «"Бенфіка" відпустить Кардосо у "Динамо" за 15 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути