пʼятниця, 24 серпня 2007 10:40

Бекхем взяв участь в бійці в матчі чемпіонату США

Півзахисник "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем став однією з головних дійових осіб в матчі чемпіонату США проти "Чіваса". Англійський півзахисник взяв участь в бійці, за підсумками якої було вилучено двох футболістів. Сам Бекхем не отримав навіть жовтої картки, а його команда зазнала поразки з рахунком 0:3, повідомляє Лента.Ру.

Інцидент за участю Бекхема відбувся в кінці першого тайму, коли гравець "Чіваса" Джесі Марш ударив англійця ззаду по стегну. Півзахисник збірної Англії кинувся до свого кривдника, проте спочатку між гравцями встали партнери, а потім рефері матчу відвів Бекхема убік. Під час цих розбирань побилися Алекс Зотінка з "Чіваса" і Кевін Хармс з "Гелаксі", які отримали червоні картки.

Варто відзначити, що Бекхем в середу у складі збірної Англії в Лондоні зіграв 90 хвилин в товариському матчі з командою Німеччини (1:2), а через всього шість годин після довгого перельоту в США знов вийшов у стартовому складі і знов зіграв повний матч.

У кінцівці зустрічі у англійця вже не залишилося сил подавати штрафні і кутові, й він поступився цим правом своїм партнерам по команді. В результаті "Гелакси" програв четвертий матч поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем взяв участь в бійці в матчі чемпіонату США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути