понеділок, 26 січня 2009 10:53

Бекхем розповів про свій дебютний гол в "Мілані"

Півзахисник збірної Англії Девід Бекхем, який 25 січня забив свій перший гол у складі "Мілана", назвав цей м"яч украй важливим для себе. Бекхем встановив остаточний результат у виїзному матчі 20-го туру чемпіонату Італії проти "Болоньї", в якому "Мілан" отримав перемогу з рахунком 4:1, повідомляє lenta.ru з посиланням на  інтернет-видання Goal.com.

Англієць відзначився на 59-ій хвилині: отримавши м"яч від Кларенса Зеєдорфа в штрафній "Болоньї" (правіше за ворота), Бекхем потужним ударом уразив ближній кут.

Після гри Бекхем сказав, що для нього важливий як цей гол, так і можливість виступати за "Мілан". Права на футболіста належать американському клубу "Лос-Анджелес Гелаксі", і в березні він повинен повернутися в цю команду.

Після 20 турів "Мілан" з 40 очками займає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Італії. Від "Ювентуса" команда відстає на три очки, а від "Інтеру" - на шість.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем розповів про свій дебютний гол в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути