неділя, 27 жовтня 2013 10:44

Бекхем розбив два позашляховика в ДТП

Відомий футболіст, екс-капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в американському штаті Каліфорнія; ніхто не постраждав, але сильні пошкодження отримали два автомобілі, передає інформаційний портал TMZ.

Інцидент стався напередодні перед фешенебельним особняком Бекхема в Беверлі-Хіллз на заході округу Лос-Анджелес. За попередніми даними, винуватцем аварії став спортсмен, так як він виїжджав на дорогу, по якій рухався автомобіль в попутному напрямку.

Згідно до фотознімків, які зробили папараці, в результаті зіткнення авто у чорного Land Rover Бекхема повністю відірвався передній бампер. У позашляховика Acura, яким керувала жінка, розбитий передній бампер, пом'яте крило і пошкоджена фара. За інформацією Daily Mail, на задньому сидінні позашляховика англійця перебував його 14-річний син Бруклін . В результаті аварії ніхто не постраждав.

Бекхем завершив кар'єру в травні після п'яти місяців виступів за французький "Парі Сен- Жермен".

Збиток від аварії не створить фінансових проблем для Бекхема. Дохід зірки англійського "Манчестер Юнайтед" і мадридського "Реала" від контрактів з персональними спонсорами за останній рік професійної кар'єри перевищив 26 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем розбив два позашляховика в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути