неділя, 29 листопада 2009 16:35

Бекхем підсів на кубинські сигари

Бекхем підсів на кубинські сигари
Футболіст "Лос Анджелес Гелаксі" та збірної Англії Девід Бекхем, якого фотографи минулого тижня "зловили" з інгалятором, як виявляється палить. При цьому схиляється до добірних кубинських сигар і вважає, що вони шкодять здоров"ю менше, ніж сигарети, повідомив британський таблоїд "Сан". Шкідливу звичку футболіст дістав на гламурних вечірках у Голлівуді, стверджує видання.

Офіційний представник 34-річного спортсмена заперечує його згубну пристрасть, стверджуючи, що було б неправильно сприймати Бекхема як курця.

У той же час друзі сім"ї футболіста кажуть, що той курить "таємно" від дружини і дітей в саду після того, як його дружина Вікторія заборонила йому "диміти" в їхньому особняку в Лос-Анджелесі. Один знайомий розповів, що Девіду "подобається смак та імідж" сигар, і це "єдиний грішок", який за ним водиться.

Інший приятель відзначив, що куріння "допомагає Бекхему розслабитися, а крім того, його спортивна кар"єра близька до завершення". Втім, здоров"я спортсмена в даний час не вселяє побоювань - "він в хорошій формі і піклується про себе".

У США обмеження на торгівлю з Кубою досі не зняті, і сигари ручної роботи з Острова свободи тут вважаються особливим шиком на розкішних вечірках. Перед дорогими кубинськими сигарами не можуть встояти багато голлівудських зірок. Проте, Вікторія Бекхем, яка і сама не раз їх курила, непохитна.

Вона проти того, щоб чоловік подавав поганий приклад їхнім дітям - 10-річному Брукліну, 7-річному Ромео і 4-річному Крузу.

NEWSru.ua
Зараз ви читаєте новину «Бекхем підсів на кубинські сигари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути