четвер, 17 травня 2012 12:35

Бекхем і принцеса Анна доставлять Олімпійський вогонь до Великобританії

Бекхем і принцеса Анна доставлять Олімпійський вогонь до Великобританії
Бекхем і принцеса Анна "дадуть вогню" Олімпіаді-2012. Фото: gazetavv.com

Олімпійський факел з вогнем Ігор-2012, запалений в Афінах, доставлять до Великобританії футболіст Девід Бекхем і принцеса Анна. Вогонь був запалений 10 травня в Олімпії від сонячних променів, як того вимагає олімпійська традиція, після чого він подорожує по Греції, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Посол Олімпіади в Лондоні Бекхем, який може виступити в складі британської олімпійської збірної, увечері в четвер візьме участь у церемонії передачі вогню Лондону на афінському стадіоні "Панатінаїкос".

Британська делегація відправиться назад спеціальним рейсом авіакомпанії British Airways під номером BA2012. Вони зроблять посадку на військово-морській авіабазі в графстві Корнуолл ввечері в п'ятницю, а на наступний ранок буде дано старт естафеті олімпійського вогню по Великобританії.

За 70 днів естафети олімпійський вогонь здійснить шлях довжиною в 8000 миль (близько 13 тис.км), перш ніж прибуде в Лондон на церемонію відкриття Ігор.

До складу делегації, яка відправилася за вогнем до Греції, входять серед інших голова оргкомітету лондонської Олімпіади лорд Себастьян Коу, президент Олімпійської асоціації принцеса Великобританії Анна і мер Лондона Борис Джонсон.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем і принцеса Анна доставлять Олімпійський вогонь до Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути