вівторок, 23 квітня 2013 12:46

"Баварія" заплатила за лідера "Боруссії" 37 мільйонів євро

"Баварія" заплатила за лідера "Боруссії" 37 мільйонів євро
Зарплата Гьотце у "Баварії" складе сім мільйонів євро на рік ФОТО: kursiv.kz

Мюнхенський футбольний клуб "Баварія" купив атакуючого півзахисника дортмундської "Боруссії" і збірної Німеччини 20-річного Маріо Гьотце. Про це пише німецьке видання Bild. Гьотце вже підписав довгостроковий контракт з новим клубом. Сума операції склала приблизно 37 мільйонів євро.

За даними видання, зарплата Гьотце в "Баварії" складе сім мільйонів євро на рік. У "Боруссії" він щорічно отримував п'ять мільйонів євро. Контракт Гьотце з дортмундським клубом діяв до 2016 року. Офіційно склад "Баварії" футболіст поповнить після закінчення сезону-2012/13.

Гьотце є вихованцем "Боруссії". За основний склад він виступає з 2009 року. У чемпіонаті Німеччини сезону-2012/13 Гьотце провів 28 матчів і забив 10 м'ячів.

За збірну Німеччини Гьотце виступає з 2010 року. За національну команду він провів 22 матчі і забив п'ять м'ячів. У 2011 році Гьотце отримав Golden Boy - приз найкращому футболістові Європи у віці до 21 року.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" заплатила за лідера "Боруссії" 37 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути